• (Android) Royal Match хак точки

    ------------------------------------------
    ▶▶▶▶ Royal Match ANDROID ◀◀◀◀
    ------------------------------------------
    ▶▶▶▶ Royal Match IOS ◀◀◀◀
    ------------------------------------------
    ------------------------------------------
    ▞▞▞ хак точки ▞▞▞
    ------------------------------------------
    ▞▞▞ Royal Match 2022 version ▞▞▞
    ------------------------------------------
    ------------------------------------------

    Искам да играя нивото, което вие използвате като реклами, никога не мога да играя това и е разочароващо. Но играта е забавна и пристрастяваща, харесва ми.

    Играта е забавна, но замръзва твърде много. Трябва да напусна играта няколко пъти, преди да заработи.

    Royal Match Пъзели dhm

    Обичайте този малък губител на време... лесно, но все пак предизвикателно! По-малкото реклами го правят приятно!

    Играта няма да се зареди на новия ми телефон. Никога не е имало проблем със стария ми телефон. Трябва ли да се откажа да играя повече тази игра и просто да я деинсталирам? Добре?? Няма отговор или отговор? Ако имах много пари, за да си взема друг телефон, щях да пусна този mfing Samsung Galaxy през прозореца! Да... препоръчвам на никой да не го купува!

    това е страхотна игра, докато не стигнеш по-далеч, и става твърде трудна, докато не се откажа. Обичам да се забавлявам, а не да се стресирам. Започнах отначало на много телефони, толкова е забавно, но когато започна да се стресирам, и този ще свърши.

    Изобщо не е лошо, няма никакви реклами. Наистина приятно.

    Играта не прилича на рекламите. Достигнах ниво 671 и завърших "Save the King" може би 3 или 4 пъти от 670 изиграни игри. Играта не прилича на рекламите!

    Бих дал по-висока оценка, но след преминаване на ниво 200 играта периодично ще се заключва при отваряне. Повечето пъти трябва да отида на страницата във Facebook и да щракна върху раздела Play Game и да въведете този маршрут. Изчистването на кеша не решава проблема.

    много изключителна игра, с отлична графика и уникален интерфейс. помага за успокояване на стреса.

    Обичам тази игра и мисля, че е много забавна игра само за отпускане от работния ден.

    Започна добре, но след като стигнах до нивата, които не могат да бъдат победени без усилвания и монети, реших, че е време да го деинсталирам. Не плащам да играя

    Любовен кошмар на кралете. Обичам играта. Харесвам последната глава от ниво, в която просто печелите монети от играта. Нещо, което наистина бих харесал, въпреки че е в кошмара на царете, е, ако имаме възможността да разгледаме кошмара повече. Веднага щом започне кошмарът, наистина нямам възможност да видя какво се случва. Може би предварителен преглед преди играта, за да можем да видим какво ще се случи с краля, ако не го спасим. Твърде зает съм да играя нивото и нямам много шанс наистина да видя кошмара.

    Не играйте игри наистина, но това не е лошо, но нямам животи за нула време и след това не мога да играя с часове, така че за съжаление, това го прави безсмислено, трябваше да го оценявам ниско и не мога да ме види как продължавам да играя, когато няма опции за печелене на животи

    Това е наистина чиста, забавна и много пристрастяваща игра. Вероятно най-добрата игра за мачове, която съм играл с изключение на едно нещо: контролите са нестабилни на моменти. Ще плъзна наляво и обектът ще се движи надясно, плъзнете нагоре и ще се движи надолу и т.н.... Актуализация: Добавени са нови функции към играта, но този проблем все още продължава. Не трябва да докладвам това на много места... Казвам го тук.

    Happy Color - Buku Mewarnai Papan dqfp

    Приятна игра, но без следа от мини игрите, включени в тяхната реклама

    Това е пристрастяващо и забавно, но някои нива са СМЕХНО трудни, особено след като стигнете до края на 600-те.

    Не очаквайте да спасявате краля много. 1500+ нива и имах възможност само два пъти. Разочароващо!

    Защо вече не мога да правя покупки в игри, само за тази игра? Току-що започна да прави това преди няколко дни. Показва избор на главата на кралете с кръг, който се върти, след което изскача нещо като „покупката е неуспешна, няма такси за сметка“ нещо подобно.

    може да играе това без интернет. Освен това е много забавно. Пробвам.

    Много добри игри, но биха могли да дадат малко повече ходове на по-трудни нива и животи

    Малко скучно. Не можете да направите много, освен да изчистите дъската с няколко лесни хода досега и замъкът се изгражда сам. Нула опции за избор на декорации.

    Обичам тази игра . Но трябва да му дам 3 пъти да ме замръзва и аз също трябваше да платя кралския пропуск два пъти и това не е правилно. Вероятно ще деинсталирам играта, ако не можете да я разберете правилно! Също така си помислих, че влизането във Facebook трябва да спаси напредъка ви. Е, деинсталирах го и го инсталирах отново и трябваше да платя твърде много, за да си върна безплатния кралски пропуск. Не би трябвало да го правя. Моят напредък трябваше да бъде запазен. Ще съм благодарен ако ме посъветвате какво да правя.

    Играта има проблеми, когато съчетая 4 поредни. Понякога не прави стрела например, но аз съм преживявал това с други движения за увеличаване на мощността, но играта е СТРАХОТНА!!!

    Опитах се да се свържа с вас чрез бутона за поддръжка. Просто се срива. Рестартирах играта и щом стигна до градината, не мога да напредвам. Срам, защото харесвам играта.

    вие, хора, по-добре да направите играта, както сте показали в рекламите. спасяването на краля и в действителност е просто копие на бонбони. имайте малко креативност, за да направите нивото по-трудно за спасяване на крал. в противен случай това е просто копирана идея за смачкане на бонбони

    Направих същото ниво над 50 пъти и никога не се доближавам и все пак разработчиците казват „опитваме се да го поддържаме предизвикателно и всяко ниво може да бъде победено без бустери“. Моля, не си губете времето!! Това е приложение за боклук. Това не е игра, защото играта трябва да е забавна, това приложение не е забавно!!

    Royal Match Teka-teki vcrt

    забавната графика за малки мачове е с високо качество, бих препоръчал на приятели, които харесват този вид игри

    Играта има някои добри качества и стойност за забавление; обаче не отговаря на очакванията въз основа на рекламата. Призивът за изтегляне на тази игра пред останалите десетки игри от мач 3 беше аспектът на спасяването на краля. Има 2 куци спаси нивата на краля в началото, за да могат да твърдят, че ги имат, и след това нито едно през ниво 500. Жалко е, че играта е фалшиво рекламирана, тъй като има достатъчно добри качества, за да може да издържи на собствените си качества.

    Разочароващо, с удовлетворена страна на успеха. Състезателната нужда от победа продължава с пристрастяването да играете само още една игра. Само още една игра. Добре само още един.

    Обща игра на мач 3. Създаден да вземете джоба си с микротранзакции. Просто поредната измамна игра, изградена около просене на животи или купуване на бустери.

    тази игра е забавна за игра. Имам много различни срещи, където чакам, изглежда винаги идвам да играя и докато играете, те имат различни предизвикателства, които трябва да направите, и докато се движите, ще украсявате двора си на замъка, така че е забавно, че децата ми обичат играйте и тази игра

    интересна игра

     


  • Commentaires

    Aucun commentaire pour le moment

    Suivre le flux RSS des commentaires


    Ajouter un commentaire

    Nom / Pseudo :

    E-mail (facultatif) :

    Site Web (facultatif) :

    Commentaire :